≡ Menu

Osteopaat nodig in Steenbergen?

osteopaat-steenbergen

Praktijk Osteopathie Wouw is om de hoek en specialist in manuele therapie

In de osteopathie zien we de mens als geheel, als een holistische eenheid. Klachten zien we als verstoringen in de beweeglijkheid. Door bijvoorbeeld een verstoorde doorbloeding en/of zenuwgeleiding kan er van alles knel zitten, waardoor u  bijvoorbeeld hoofdpijn, nekpijn of concentratieproblemen ervaart. De balans is zoek, waarmee  uw osteopaat in Steenbergen u graag wil helpen middels manuele behandelingen.

Weet u nog niet zoveel over osteopathie? Op onze website vindt u veel informatie. Ook vindt u tekstinfo over de mogelijkheden en vergoedingen vanuit de ziektekostenverzekering.

In de praktijk Osteopathie Wouw nabij Steenbergen werkt uw osteopaat met gedegen vakkennis

van Leeuwen is de osteopaat, waarbij u vanuit Steenbergen terecht kunt. In zijn Praktijk Osteopathie Wouw werkt hij sinds 2011 na het volgen van gedegen opleidingen. Een selectie uit de gevolgde studies/cursussen:

  • osteopathie
  • osteopathie bij baby’s en kinderen
  • toegepaste kinesiologie
  • osteopathie en voeding
  • osteopathie en endocrinologie
  • baby en darm
  • brein en darm

Bel ons met vragen over uw klachten en onze eventuele behandeling op 06-29515372 of 0165764071. Mocht daar aanleiding voor zijn, dan verwijzen wij u door voor medisch onderzoek. Een  osteopaat wil u beter maken maar is zeker geen vervanging van huisarts, specialist of kinderarts.

Bel vandaag nog voor een afspraak en download het intakeformulier

Bel 06-29515372 als u een afspraak wilt maken in onze praktijk Osteopathie Wouw of maak  gebruik van het contactformulier op onze website. Na het maken van de afspraak download u een intakeformulier. Vul dit in voor uw eerste afspraak zodat wij een duidelijk beeld krijgen van uw klachten en direct kunnen starten met de behandeling. Wij horen graag!

[like]