≡ Menu

Een osteopathie praktijk voor uw kinderen of baby nabij Roosendaal Tolberg

osteopaat roosendaal

Praktijk Osteopathie Wouw helpt u graag

Heeft uw kind of baby problemen met bewegen of een ander fysiek probleem? In dat geval kunt u de hulp van een professionele osteopaat inschakelen. Osteopathie is namelijk een methode waar kinderen erg goed op reageren. Praktijk Osteopathie Wouw, vlakbij Roosendaal Tolberg, maakt het mogelijk om een osteopatische behandeling uit te laten voeren. Deze is niet als chronische behandeling bedoelt maar streeft er naar het kind in optimale conditie te brengen om zelf diens problemen te overwinnen.

Onze osteopaat staat klaar om u te helpen in Wouw, op korte afstand van Roosendaal Tolberg, met osteopathie voor uw kinderen of baby

De osteopathie behandeling bij Praktijk Osteopathie Wouw begint met een anamnese (vraaggesprek) met de ouders of verzorgers van het kind of de baby. Hierna wordt het kind door de osteopaat geobserveerd om te zien of het probleem duidelijk wordt. Hierbij wordt het eerst als geheel benaderd om de afzonderlijke delen te doorgronden. Pas dan zal de osteopaat de verschillende structuren zoals de rug, nek, het bekken, de buik, de schedelbeenderen en eventueel gewrichten zacht palperen (voelen) en bewegen. De complete osteopatische behandeling bestaat uit een brede verzameling van zachte mobiliserende technieken en manipulatietechnieken.

Neem contact met ons op

U bent van harte welkom contact op te nemen met Praktijk Osteopathie Wouw. U vindt ons op korte afstand van Roosendaal Tolberg. Onze praktijk helpt u graag als uw kind of baby problemen heeft. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing.

[like]